Over mij

Omdat er veel meer mogelijk is dan je misschien denkt...

Samen met mijn man heb ik twee kinderen en inmiddels zelfs twee kleinkinderen. Voor mij was het destijds een heel intense wens: moeder worden. Niet logisch uit te leggen. Daarom gaat het mij zo aan het hart wanneer mensen dat verlangen kennen, maar het nog niet gelukt is. Dit heeft mij doen besluiten om me in mijn praktijk voor energetische therapie te richten op mensen met een nog onvervulde zwangerschapswens.

Toen ik 27 jaar oud was en met gezondheidsklachten kampte, vond ik uitkomst bij een therapie die wat ‘alternatiever’ was dan ik tot dan toe gewend was. Er ging een wereld voor me open. Het leidde er toe dat ik in 1987 mijn eerste opleiding tot complementair therapeut volgde en het werd me duidelijk dat ik mijn leven als wetenschappelijk onderzoeker achter me wilde laten. Dít was waar mijn hart sneller van ging (en gaat) kloppen: het geven van behandelingen/consulten, met energie en het zelfherstellend vermogen van  lichaam en geest als uitgangspunt. Ik ben er van overtuigd dat veel lijden voorkomen kan worden door, naast reguliere, ook complementaire behandelingen aan te bieden. We zijn immers méér dan alleen ons lichaam.

Naast vele andere zijpaden en cursussen heb ik in 2013 een vierjarige studie tot energetisch therapeut aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid Nederland (ANZN) afgerond. Met mijn keuze om mensen te helpen met hun zwangerschapswens valt veel op zijn plaats.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met me op zodat we een korte
belafspraak kunnen maken : info@elsdesteenhuijsen.nl