Behandelingen

Zwanger worden

We beginnen met twee intake consulten waarin we je levens- en gezondheidsgeschiedenis bespreken en inventariseren wat er nodig is. Er is dan ook tijd voor eerste behandelingen. Afhankelijk van wat hieruit naar voren komt, maken we meteen een vervolgafspraak of wachten we eerst eens een paar maanden af hoe de behandelingen uit deze intakes hun werk doen. Mocht mij in de eerste intake blijken dat een verdere behandeling door mij niet de oplossing voor je is, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Een intake duurt ongeveer 1 uur. Een vervolgbehandeling duurt ongeveer een half uur. 

Tarieven
Intake €190,- (2 consulten van €95,-)
Vervolgbehandeling € 65,-

Zwangerschapbeklijvings
behandeling

Dit is een behandeling om het lichaam te ondersteunen in het zwanger blíjven. Met andere woorden, krijgt jouw lichaam de juiste signalen om het embryo verder te ontwikkelen en goed in te laten nestelen in het baarmoederslijmvlies?

Een beklijvingsbehandeling kan zeer helpend zijn wanneer je een terugplaatsing hebt gehad, of al vaker een miskraam had.

Herstelbehandeling na miskraam

Na een miskraam kun je emotioneel flink van slag zijn, maar je lichaam kan zeker ook aandacht en zorg gebruiken om te herstellen. Om het verlies beter te kunnen verwerken is het ook van belang dat je hormonaal weer in balans komt. Een herstelbehandeling kan hierbij helpen en ervoor zorgen dat je lichaam weer klaar is om mogelijk een nieuwe zwangerschap te verwelkomen.

Postpartumbehandeling

Een zwangerschap, bevalling en kraamtijd kunnen veel van je energie vragen. Soms zit je op een roze wolk en soms ook helemaal niet. Jouw hormoonhuishouding heeft mogelijk nog niet haar natuurlijke balans teruggevonden.
Een postpartumbehandeling kan dan rust en ontspanning brengen, waardoor je meer kracht ervaart om naast je rol als zorgende moeder ook weer ruimte te voelen voor jezelf.

Tarieven:
Beklijvingsbehandeling €75,-
Herstelbehandeling €75,-
Postpartumbehandeling €75,-

Bij al mijn behandelingen is er sprake van een inspanningsverplichting en geen resultaatverplichting. Uiteraard doe ik mijn uiterste best het gewenste resultaat samen met jou te behalen.