Ervaringen

Via een vriendin ben ik met Els in contact gekomen. Aan het telefonisch kennismakingsgesprek, waarin zij naar mijn verhaal luisterde en aangaf mij te kunnen helpen, hield ik direct een prettig gevoel over. Tijdens de intake vroeg Els naast vragen over mijn gezondheid, onder andere naar dingen die ze bij mij gevoeld had en deze kwamen overeen met de klachten die ik had. Er ontstond al snel een diep en fijn gesprek. Ik had dit niet verwacht maar het voelde prettig om in alle openheid bepaalde zaken te kunnen bespreken. Els oordeelt niet en geeft mij het gevoel dat bepaalde emoties en gevoelens er mogen zijn. Na het gesprek kreeg ik een behandeling. Wanneer ik iets onwennig vond of als ik iets voelde dat ik niet begreep, kon ik dat zeggen. Els benoemde dan wat er gebeurde in mijn lichaam en dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Ik heb het consult als prettig en bijzonder ervaren.

- Ellen